Tinex

Добредојдовте
во нашиот клуб

НАЈАВЕТЕ СЕ:

НОВ КОРИСНИК ? РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ ТУКА:


  • Внесете ги броевите на баркодот од задната страна на вашата картичка
  • Внесете го вашиот мобилен телефон
  • Внесете го кодот од сликата и кликнете на копчето "Испрати СМС".
    На вашиот мобилен ќе добиете СМС порака со код за регистрација.
  • Внесете го кодот од СМС пораката и кликните на копчето "Потврди".
Внесовте активиран баркод!
Не може да продолжите со регистрација.
Внесовте погрешен баркод!
Не може да продолжите со регистрација.
Се случи грешка.
SMS Кодот не е испратен.
Кодот е испратен по СМС.
Внесете го во полето "СМС код".
Се случи грешка.
Настана грешка.
Пробајте повторно.
Баркодот/Мобилниот не се во валиден формат.
Внесете мобилен телефон за да добиете порака со код.
Операцијата е неуспешна. Ве молиме обидете се подоцна.
Внесовте активиран мобилен телефон!
Не може да продолжите со регистрација.