КОРИСТЕЊЕ
НА ПОЕНИТЕ

  • Добиените поени можат да се користат за плаќање во маркетите на Тинекс. Единствено што треба да направите е да ја приложите вашата главна Поен+ картичка на каса.

  • За користење на собраните поени, потребно е вашата Поен+ картичка да биде активирана, односно да бидете регистрирани како член во МОЈ ТИНЕКС клубот. Може да се регистрирате на два начина: со регистрација на вашите податоци на веб страната на МОЈ ТИНЕКС клубот: club.tinex.mk или со пополнување и доставување на формулар за пријавување во нашите маркети.

  • Поените за плаќање може да се користат со приложување на поен+ картичката (главна или дополнителните, мали картички).

  • Корисникот со стекнати поени може да плати дел од вредноста на сметката или вредноста на целата сметка.

  • Минималниот износ на поени кои може да се користат при плаќање на дел од сметка е 50денари(500поени).

  • Состојбата на вашите собрани поени може да ја проверите на некоја од касите во нашите маркети, на вашата фискална сметка или пак на вашиот профил на club.tinex.mk.

  • Доколку имате проблем со активирање на вашата картичка, или ви се потребни други информации за лојалната програма ве молиме јавете се на нашиот телефонски број за грижа на корисници: 02 15 552. Контакт ценарот работи од Понеделник до Сабота од 09:00-17:00 часот.