Како дa станете член на МОЈ ТИНЕКС КЛУБОТ?

За да станете член на МОЈ ТИНЕКС клубот треба да поседувате ТИНЕКС Поен+ картичка која може бесплатно да ја побарате на каса во нашите маркети. Добивате 1 основна картичка и 2 дополнителни мали картички кои можат да се носат како привезок на клучеви и истите можат да ги користат членовите на вашето семејство.

За да се активира картичката, потребно е да ја приложите на каса при следното купување.